Karvan Cevitam suikervrij

Image 02

Karvan Cevitam suikervrij

Koop de Karvan Cevitam frisdranken, wanneer u op zoek bent naar limonade die vrij is van toegevoegde suikers. Men maakt er alleen gebruik van bijvoorbeeld vruchten en andere natuurlijke ingrediënten, die er samen voor zorgen dat er een heerlijke smaak ontstaat. Houd er rekening mee dat Karvan Cevitam onderscheid maakt tussen de frisdranken en de vruchtenlimonades, dit zijn twee verschillende afdelingen. Het is de suikervrije limonade die veel beter is voor u en uw kinderen, aangezien u er op die manier voor zorgt dat uw tanden geen grote hoeveelheden suiker te verwerken krijgen en u mooi op gewicht kunt blijven.

Geen suikers toegevoegd aan frisdranken

Karvan Cevitam voegt sinds een tijdje geen suikers meer toe aan de verschillende frisdranken. Het grote voordeel hiervan is dat er duidelijk minder calorieën in zitten en u hier op een meer verantwoorde manier gebruik van kunt maken. Bovendien kennen we de producten van Karvan Cevitam natuurlijk allemaal, waardoor ze goed te vinden zijn in bijvoorbeeld de supermarkt. De kans is groot dat u de verschillende smaken als aardbei en bosvruchten goed kent. Zorg er met de suikervrije limonade en andere dranken voor dat u tijdens een zomerse dag niet teveel suiker binnenkrijgt, terwijl u wel kunt genieten van een glas fris drinken.

Verschillende smaken limonade

Uiteraard zijn er verschillende smaken limonade van Karvan Cevitam beschikbaar. Wat dacht u bijvoorbeeld van cassis, cranberry of framboos? Daarnaast heeft u bijvoorbeeld de keuze uit grenadine, sinaasappel en natuurlijk tropical. Wat dat betreft kunt u zelf op zoek gaan naar een smaak die u aan weet te spreken, om daar vervolgens van te genieten. Geniet zoveel mogelijk van suikervrije limonade, aangezien de smaak daarvan ook uitstekend is. U zorgt er op die manier voor dat u en uw kinderen in ieder geval niet teveel suiker binnenkrijgen, of ook diabetici er van kunnen genieten.

Links over Carvan Cevitam