Slimpie suikervrij

Image 02

Slimpie is al sinds 2001 bezig met de verkoop van suikervrije limonade en is daardoor inmiddels een grote speler op dit gebied. Het begon allemaal met 3 smaken limonade, al heeft u er inmiddels ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld snoep en waterijsjes zonder suiker aan te schaffen.

Slimpie heeft de verschillende jaren sinds 2001 gebruikt om toe te werken naar in totaal 7 verschillende smaken limonade. Dit heeft ervoor gezorgd dat het tegenwoordig niet langer nodig is om veel suiker in te nemen op het moment dat u lekker wat wilt drinken. Geniet samen met uw kinderen van de suikervrije Slimpie limonade, zodat u daar op een verantwoorde manier gebruik van kunt maken. Laat ook diabetici hiervan genieten, net als de kinderen die helemaal geen suiker mogen. De suikervrije limonade is 100% suikervrij en daarom goed geschikt voor iedereen.

Slimpie limonade in de supermarkt

Het mooie van de suikervrije Slimpiel imonade is dat u deze wellicht al een paar keer tegen bent gekomen, terwijl u dat misschien niet eens weet. Slimpie staat namelijk gewoon in de supermarkt, tussen de verschillende producten die wel voorzien zijn van suiker. Via de website van Slimpie heeft u de mogelijkheid om na te gaan waar u bij u in de buurt op zoek kunt gaan naar de suikervrije limonade. Als u in de supermarkt goed oplet is de kans groot dat u de producten gewoon tegen zal komen en dat u ze direct mee kunt nemen.

Op zoek naar nieuwe producten

Slimpie staat bovendien niet stil. Men heeft in de loop der jaren een aantal nieuwe smaken toe weten te voegen aan het assortiment, maar zorgt er met producten als snoep, waterijsjes en andere drinks ook graag voor dat u hier op een meer brede manier gebruik van kunt maken. Slimpie is naast de suikervrije limonade doorlopend op zoek naar andere producten en innovaties, zodat u en uw kinderen in ieder geval niet teveel suiker binnen zullen krijgen. Houd de website van Slimpie goed in de gaten, zodat u als eerste op de hoogte bent van nieuwe producten die men er lanceert.

Assortiment van Slimpie

Tot het assortiment van Slimpie limonade behoren inmiddels 7 verschillende smaken suikervrije limonade, waardoor u wat dat betreft een brede keuze heeft. Geniet van bosvruchten, sinaasappel-framboos, framboos, mixed-fruit bubblegum, aardbei, sinaasappel of granaatappel. U kunt de flessen met een verhouding 1:11 mengen, waardoor de drank er bovendien voor zorgt dat u op een voordelige manier voor iedereen drinken in kunt schenken. U haalt 35 glazen limonade uit een fles, waardoor u er met alle kinderen uit de buurt van kunt genieten. Dankzij de suikervrije limonade kunnen jullie er onbeperkt en verantwoord van genieten, bijvoorbeeld tijdens een mooie zomerse dag.

Klik hier voor meer informatie Over Slimpie

Links over Slimpie