Over Slimpie

Image 02

Slimpie staat al meer dan een decennia bekend om haar suikervrije producten. Het bedrijf is in 2001 opgestart en is sindsdien een voorname speler op de markt. In het begin stadium bracht Slimpie drie verschillende smaken siroop op de markt. Sinds de start is er veel veranderd binnen en rondom het bedrijf. De intentie om meer suikervrije producten te produceren is altijd aanwezig geweest. Mede hierdoor is Slimpie bezig geweest met de ontwikkeling van nieuwe suikervrije producten. Deze suikervrije producten zijn een welkome aanvulling op het reguliere assortiment. Daarnaast is het voor kinderen een gezonde aanvulling tussen alle suikers door.

Slimpie heeft inmiddels haar sporen verdiend binnen de branche. Het hedendaagse assortiment herbergt zeven verschillende smaken siroop, drie soorten snoep, waterijsjes en drinkpakjes. Er zijn een groot aantal supermarkten die de producten van Slimpie omarmd hebben. 90% van de supermarkten heeft inmiddels Slimpie in haar assortiment opgenomen. Dit cijfer is een bewijs dat er een markt is voor suikervrije producten. De vraag zal daarnaast alleen maar gaan toenemen door de bewustwording van mensen, gezond om te gaan met het lichaam.

Slimpie Missie en kernwaarden

Het is bewezen dat veel mensen onopgemerkt veel suiker binnen krijgen via voeding en dranken. Dit vormt een groot risico voor de gezondheid in combinatie met een laag sport patroon. Mensen kunnen hinder gaan ondervinden in de vorm van lichamelijke en geestelijke klachten als gevolg van de hoeveelheid suiker. De producten van Slimpie zijn er daarom op gericht om verantwoord om te gaan met je lijf.

Slimpie is continu bezig met haar zoektocht naar nieuwe/innovatieve producten zonder suiker. De kernwaarden van het bedrijf bestaan dan ook uit het creƫren en produceren van suikervrije/verantwoorde producten. Deze producten dienen minstens net zo lekker en aantrekkelijk te zijn als reguliere producten die veel suikers bevatten. Daarin schuilt ook tegelijkertijd de uitdaging voor Slimpie. Alleen op deze manier kunnen wij voldoen aan de wensen en behoeften van de afnemers.

Producten van Slimpie

Het merk Slimpie is in de afgelopen jaren een herkenbaar merk geworden met een specialisme in suikervrije producten. Dit is ook terug te vinden in de zeven verschillende smaken siroop. De siropen zijn verkrijgbaar in handige flessen dan wel in grootverpakkingen. Naast de eerder vermelde siropen zijn er ook drie soorten snoep, waterijsjes en handige drinkpakjes in twee smaken verkrijgbaar. Het is daarom dan ook een verantwoorde keuze om te kiezen voor de suikervrije producten van Slimpie.

Links over Slimpie