Teisseire

Image 02

Op zoek naar suikervrije limonade? De producten van Teisseire bieden een uitstekende keuze. U zorgt er met deze limonade eenvoudig voor dat ook diabetici er van kunnen genieten, of kinderen die geen suiker mogen een keer mee kunnen drinken. Daarnaast zorgt u er bij uzelf of bij uw kinderen voor dat hun tanden geen last krijgen van alle suiker en ze bovendien niet te dik worden. De suikervrije limonade van Teisseire is aan de andere kant heerlijk van smaak en daardoor een goed alternatief voor de overige dranken die er beschikbaar zijn.

6 verschillende smaken

U heeft bij Teisseire op dit moment de keuze uit 6 verschillende smaken, waardoor er voldoende variatie zit in de suikervrije limonade die er beschikbaar is. Ga bijvoorbeeld voor een combinatie van bosvruchten, voor abrikoos of wellicht voor citroen of grapefruit. Teisseire is onder andere in Frankrijk en België actief en slaagt er daarom in om de markt op een uitstekende manier te voorzien van suikervrije limonade. De kans is groot dat de producten ook gewoon bij u in de supermarkt beschikbaar zijn. Loop er gewoon eens doorheen en kom er op die manier achter dat het allang niet meer nodig is om teveel suiker in te nemen.

Geconcentreerde vruchtensappen

Bij Teisseire maakt men gebruik van geconcentreerde vruchtensappen, om op die manier te zorgen voor de pure smaak waar we van houden op het moment dat we een glas limonade aanmaken. Tel hier de zoetstoffen die men gebruikt bij op, om uit te komen op de heerlijke smaak. Er is daardoor geen sprake van suiker en ook het aantal calorieën is maar minimaal. Wat dat betreft is de suikervrije limonade van Teisseire een uitstekende en verantwoorde keuze, waar u tijdens de verschillende seizoenen optimaal met uw kinderen van kunt genieten.

Links over Teisseire